De acest autor

 

 

Rătăciți în pustietatea unei lumi magice, Deimos și Freya sunt blestemați să trăiască aceeași zi la nesfârșit. Pentru ei, acel loc asemănător Edenului este, în același timp, și Rai, și Iad.

 

Însă, într-o zi, ceva se schimbă. Femeia descoperă că cineva se mai află printre ei. Dincolo de Copacii care Șoptesc, se află Damen, neștiutor și curios de propria existență, dar și de cea a celorlalți doi oameni. 

 

Astfel, el are de învățat multe și de luat decizii cruciale ce vor fi, mai mult sau mai puțin, influențate de prezența celor doi.

Despre autor

La nici 18 ani, Adrian Păsărin debutează cu romanul Ab Aeterno, o poveste despre ceea ce se află acolo unde viaţa se termină, chiar înainte ca moartea să înceapă.

 

Literatura a devenit o pasiune pentru el la vârsta de 13 ani, atunci când a şi început să scrie, fără să îşi dea seama unde avea să îl conducă.

 

Fiind o fire artistică, încă de mic i-a plăcut să deseneze şi, mai târziu, a descoperit alte forme ale artei vizuale, începând astfel să cocheteze cu designul grafic.

Vrei să fii următorul nostru scriitor?

 

Trimite-ne manuscrisul tău pe adresa de e-mail manuscris@heydaybooks.ro

și un editor Heyday Books îți va răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Fii la curent cu ultimele lansări Heyday Books!